Alişan-Buse Varol çiftinden romantik kutlama: Üç seneye iki çocuk sığdırdık

 

İki yıl önce nikah masasına oturan Alişan ile Buse Varol, sosyal medya hesaplarından yaptıkları romantik paylaşımlarla birlikteliklerinin dördüncü yılını kutladı. İkilinin paylaşımlarına takipçilerinden beğeni yağdı.

2019'un şubat ayında oğulları Burak'ı kucaklarına alan Alişan-Buse Varol çifti, ikinci kez anne-baba olmak için gün sayıyor.

Geçtiğimiz aylarda kız bebeklerinin olacağını açıklayan çift, Instagram hesaplarından birlikteliklerinin dördüncü yılını kutladı.

Şarkıcı Alişan, eşi Buse Varol ile çekilen karesini, "İlk fotoğraflarımızdan biri... Bugün dördüncü yılımızın ilk günü ve rüya gibi geçen 3 yıl... Sevgiyle, aşkla, saygıyla... Dördüncü yılımızda Allah'ın izniyle dört kişi olacağız. Seni çok seviyorum aşkım. Dünyanın en güzel annesi, teşekkür ederim" diyerek paylaştı.4

Varol da, eşi ile pozunu paylaşarak, "Seninle üçüncü yılımız bitti, dörde giriyoruz. Zaman nasıl geçti hiç anlamadım. Bu üç seneye iki çocuk sığdırdık. Sen hayatımda tanıdığım en mükemmel kalpsin. Seni çok seviyorum kocacığım, iyi ki sen... Ellerimiz hiç ayrılmasın" dedi.

Ünlü çiftin paylaşımlarına binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Buse Varol, geçtiğimiz aylarda "Allah'a binlerce şükürler olsun, biz yeni bir hayata başladık" sözleriyle ikinci kez hamile olduğunu da açıklamıştı.

Kızının adının Eliz olacağını belirten Alişan ise eşi Buse Varol'un şubat ayında doğum yapacağını duyurmuştu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar